ESTRADA U PANICI ZBOG ELITNE PRO*TITUCIJE: Voditeljke i pevačice na listi, ne ODRIČU SE LUKSUZA, a evo na šta su sve trošile NOVAC

Otkako je Dule Banjac uhapšen zbog sumnje da je podvodio devojke za novac, klupko je počelo da se odmotava, lanac prostitucije da se razotkriva, a panika među javnim ličnostima da se širi.

Naime, navodno poznate voditeljke i pevačice strahuju da će upravo one sledeće biti privedene na informativni razgovor u policiju, te da će javnost i njihove porodice saznati da se bave najstarijim zanatom. U pitanju su izuzetno poznate dame domaće estrade čija imena do sada nisu povezivana sa prostitucijom.

– Estrada je puna prostitutki, to je javna tajna. Decenijama postoji mreža prostitucije i nekoliko vodećih makroa koji podvode javne ličnost predstavljajući se kao njihovi menadžeri i bliski prijatelji. Pored aktuelnih starleta, prostitucijom se bave i brojne pevačice i voditeljke, a neke od njih čak imaju i brakove i decu – rekao nam je na samom početku razgovora izvor, i otkrio zbog čega se javne ličnosti bave najstarijim zanatom.

– Najčešće su one u prostituciji od samih početaka svoje karijere. Mnoge su uspeh napravile upravo preko svojih makroa i klijenata koji su ih povezali sa uticajnim ljudima preko kojih su im našli posao na televiziji. Takođe, oni su glavni finansijeri albuma pojedinih pevačica koje se, i pored toga što su na samom muzičkom vrhu, uporedo bave elitnom prostitucijom. Te žene godinama vode dvostruki život, iako su dobile popularnost i novac, ne žele da se odreknu luksuza koje im prostitucija omogućava. Posle nekog vremena, njima prosto takav stil života uđe u krv – objasnio je sagovornik, pa otkrio šta poznate navodi na dvostruki život.

– Svesne su da sa svojim platama sebi ne mogu da priušte stanove, putovanja, brendiranu garderobu i sve što im stalni klijenti obezbeđuju. Sa mušterijama su se uglavnom sastajale u prestižnim beogradskim hotelima jer su to smatrale najsigurnijim mestom zbog privatnosti koju politika hotela garantuje. Takođe, galantni i zadovoljni klijenti često su ih vodili na egzotična putovanja i kupovali im nakit i garderobu – rekao nam je sagovornik, i otkrio zbog čega je estrada u panici.

– Većina tih devojaka nije dovoljno vodila računa, bile su uverene da njihovi makroi nikada neće biti uhapšeni pa su se opustile. Sada strahuju da će policija u telefonima privedenih muškaraca naći njihove poruke i fotografije kojima će ih povezati sa najstarijim zanatom, a to bi uništilo njihove živote. Ne samo da bi izgubile karijeru, mnoge od njih bi izgubile i brakove, starateljstvo nad decom, ugled, kao i porodicu koja bi ih odbacila, to bi bio njihov kraj – zaključio je izvor. kurir.rs/alo