Ana je našla privezak za ključeve i saznala da muž od nje krije STRAŠNU TAJNU: “Prebledeo je”

Ana je jednog dana u torbi za teretanu svog muža pronašla nepoznat privezak za ključeve. Na njemu je bila fotografija njenog supruga s nepoznatom novorođenom bebom, uz natpis “Tatina prva fotografija”. Ona je svoju priču podelila na Internetu i zatražila saveta kako dalje.

– Kada je izašao iz kupatila i našao me kako plačem, prvo je mislio da je neko preminuo, ali kad je video privezak, prebledeo je. Priznao mi je da je to njegov sin kog je dobio sa ženom s kojom je pre četiri godine proveo jednu noć. Pogledala sam mu telefon i imao je na stotine fotografija sina, a detetova mama je žena koja ide s njim u teretanu – napisala je Ana prošle godine.

Njih dvoje su u braku tada bili već 22 godine i Ana je istakla da želi da pređe preko ovoga, ali ne zna kako. Suprug joj je rekao da je sina video samo tri puta, a da mu ostale fotografije šalje njegova mama.

– Naredni period vam neće biti lagan, ali najgore je prošlo. Treba da ostanete zajedno – bio je jedan komentar.

– Potrebno je da prođe dosta vremena da bi povratio tvoje poverenje, ali ako je to bila veza za jednu noć, oprosti mu – drugi korisnik se nadovezao. (objektiv.rs)