OVOLIKO MINA VRBAŠKI ZARAĐUJE ZA 7 DANA U RIJALITIJU! Isplivao njen honorar, ali i INTIMA: Udaje se nakon Zadruge, sve ISPLANIRALA

Nadašnja zadrugarka Mina Vrbaški uspela je da privuče svu pažnju gledalaca svojim ulaskom u rijaliti “Zadruga”. Njena drugarica Katarina V. otkriva da je Mina pre svega ušla u rijaliti kako bi zaradila dodatni novac, jer je uspela do sada da potroši sav novac od starog honorara.

– Mina je ušla u rijaliti samo i isključivo zbog jedne stvari, a to je novac. Nije želela da se pojavi u petoj sezoni i toliko je odugovlačila svoje učešće, međutim na kraju se ipak pojavila na vratima “Zadruge”. Pregovarala je nedeljama sa produkcijom da bi ipak donela konačnu odluku. Dobila je 1.500 evra nedeljnog honorara što je njoj svakako bila primamljiva ponuda – priča drugarica i dodaje:

– Naravno, produkcija “Zadruge” je odmah znala da ne treba štedeti novac kada je Mina u pitanju, jer znaju da ih očekuje šou program sa njom. Mensur Ajdarpašić i dalje gaji emocije prema Mini, a jedno vreme je bila i u emotivnom odnosu sa Filip Carem. Sada joj se trenutno dopada Anđelo Ranković, tako da je pitanje kakav će potez povući. Kod kuće je ostavila momka u koga je ludo zaljubljena, ali poznavajući nju, sigurno će završiti u vezi sa nekim od rijaliti učesnika – tvrdi Minina drugarica Katarina za Blic koja napominje da rijaliti zvezda nije mogla da živi od plate koju je zarađivala kao medicinska sestra.

– Mina je pokušala da zaradi novac kao medicinska sestra, međutim to nije bilo na onom nivou na kom ona može da zaradi u rijalitiju. Shvatila je da joj rijaliti ipak pruža mnogo više mogućnosti i da će samim ulaskom uspeti da uštedi novac bar za neki pristojan automobil. Taman je krenula da promeni život iz korena, međutim, to se nije dogodilo. Vratila se na staro i sada je u trci za glavnu nagradu u rijalitiju od 50.000 evra – zaključuje Katarina V.

Drugarica Mine Vrbaški tvrdi da će rijaliti učesnica napraviti svadbu nakon “Zadruge“, ako i dalje ostane u emotivnom odnosu sa momkom.

– Mina je spremna da stane na ludi kamen i rekla mi je da bi se nakon pete sezone rijalitija udala, ako i dalje ostane u vezi sa momkom. Mada kako je krenulo, pitanje je da li će njihova veza opstati do kraja pete sezone. Ja bih najviše na svetu volela da joj budem kuma i da se veselim njenoj sreći. Kurir.rs/Blic