SANJA STANKOVIĆ SVE PRIZNALA! Ovo je istina o elitnoj pro*tituciji, hapšenju i BEKSTVU IZ SRBIJE: Taman sam sredila život…

Kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka i bivša zadrugarka Sanja Stanković uhapšena u akciji hapšenja elitnih prostitutki.

Sanja je van sebe danima zbog glasina i naslova u medijima, a sada se uključila u ”Premijera – Vikend specijal” i demantovala ovakve navode i istakla da je u vreme pomenute policijske akcije bila van zemlje, tačnije u Cirihu, na rođendanu svoje majke Branke, koja tamo živi.

– Nije prvi put da me povezuju sa tom pričom, to su priče rekla-kazala. U Zadruzi ljudi kad se svađaju iznose neistinu. Kad se desilo to hapšenje, ja nisam bila u Srbiji. Sa svojim dečkom sam došla da proslavim rođendan svoje majke u Švajcarskoj. Nije mi bilo dobro kad sam videla naslove da sam uhapšena. Čitam razne gluposti i nebuloze. Nije istina da me policija zvala, moja advokatica će se pozabaviti tim odakle je to krenulo – istakla je Sanja.

Kako je objasnila, ona nema dodirnih tačaka sa brojnim devojkama koje se u tom kontekstu ovih dana pominju u medijima.

– Te devojke koje su pohapšene stvarno ne znam ko su! Glupo je da mašu mojom slikom i da pojedini voditelji komentarišu! Nemam šta da krijem, ne postoje nikakvi dokazi da sam ja deo toga. Meni više ništa nije jasno, moje ime se baš provlači! Moram da se pravdam zbog nečeg što nije istina! Mami je propao rođendan, meni je ceo vikend propao. Taman sam sredila život kako treba, ali to očigledno smeta – zaključila je Sanja Stanković. Kurir.rs/M.M.