Ko je supruga Mitra Mirića i zažto je krije od javnosti,donosimo vam slike…

Za Mitra Mirića vezuju se mnoge propijene i neprospavane noći, on je stekao status legendarnog pevača narodnih pesama, rado govori o pehovima koji ga zadese na nastupima, ali o ženi nikada nije govorio.

Ipak, pre dve godine kao bomba je odjeknula vest da pevač ima i ljubavnicu. Kako su tada prenosili domaći mediji, više od dve godine je tada bio u vezi sa pevačicom Draganom Janićijević koja je poznata pod pseudonimom Lepa Gaga. Mitar je zbog Gage redovno odlazio u njeno rodno selo koje se nalazi pored Prokuplja.

Inače, Dragana je od Mitra mlađa punih 30 godina, što dodatno izaziva komentare javnosti. – prenosio je Informer.

Pisalo se i da je zbog toga upao u ozbiljne probleme sa suprugom Suzanom Mirić.

– To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika i tako. Idemo dalje – izjavio je Mirić u emisiji “Exkluziv” i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma

„Šta će mi žena reći? Ništa!”

– Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći, ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to – izjavio je svojevremeno na ovu temu.

Folk pevač Mitar Mirić je jednom prilikom na svojoj zvaničnoj stranici objavio fotografiju svoje supruge i male unuke. Mnogi su iznenađeni izgledom njegove supruge koju smo tada svi imali priliku da vidimo.

Izgled supruge slavnog folkera je bio nepoznat, a mora se priznati da je zaista prelepa. Verovatno je to razlog zašto je Mitar uvek nasmejan na fotografijama, a bogami i na snimanjima spotova ili emisija.

Može li pevačev klasik “Princeza i probisvet” biti zapravo autobiografija?

Kao što se da videti, njegova supruga je ne samo raskošno lepa, nego čini se i prava dama. atraktiva.net