DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas je PLAVUŠA, a pričalo se da je OVAJ DEO TELA osigurala na milion dolara! (FOTO)

Pevačica Snežana Babić Sneki publiku je osvojila zanosnim vokalom, ali i izgledom tačnije dugim nogama koje su joj postale zaštitni znak. Ona danas važi za jednu od najlepših pevačica na našim prostorima. I dalje je zgodna kao na početku karijere i čini se da joj godine ništa ne mogu.

Međutim, nije uvek izgledala tako. Sneki pamtimo po brojnim hitovima, koje je pevala čitava bivša Juga, a ova pevačica prvi put se pojavila 1994. godine. Naime, Sneki je prvi put zapevala pre 28 godina, a mnogi je danas ne bi prepoznali.

Svojevremeno je ispričala da je za njenu karijeru najzaslužnija njena porodica, a da nije postala pevačica bila bi doktor. Na jednom od njenih prvih nastupa imala je kratku crnu kosu i bila je obučena u narodnu nošnju, a imala je i cvet u kosi.

Sudeći po dugogodišnjem pojavljivanju u javnosti, da se zaključiti da pevačici godine ne mogu ništa, jer kako stari sve bolje izgleda. Inače, njene noge duge su 125 centimetara, a navodno ih je osigurala na milion dolara. Kurir.rs/I.B.