Udaje se Miljana Kulić: Nišlijkin dečko progovorio o vjenčanju, evo kada su zakazali svadbu: Bebica šokirao zadrugare!

Sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, objelodanio je njihove planove za svadbu. Najprije je njen bivši, Lazar Čolić Zola, odgovarao na pitanja o Kulićevoj, a onda su ona i Bebica otkrili da se vjenčavaju.

– Kada si plakao i govorio Miljani da je i dalje jednako voliš, da li si želio da ona raskine ili da uneseš nemir u njihovu vezu – glasilo je pitanje.

– Nisam ja plakao zbog toga, nego zbog nekih stvari koje su se dešavale ranije. Nema potrebe da jedno drugo blatimo i da smo prošli sve i svašta. Ne znam da sam rekao da su mi bile spr..a, ja se ne sjećam da sam rekao. Nevena mi nije bila sp..nja, moram da se ogradim odmah. Ona je bila neko ko mi je pomogao kad sam krenuo drugim putem – rekao je Zola.

– Izgleda mi kao da namerno to sad pričaš za Nevenu, jer si svjestan da ona neće raskinuti – rekla je voditeljka.

– Ne ograđujem se bilo šta vezano za nju. Ja se pitam i za taj njen odnos i za to da li ćemo biti zajedno. Nema potrebe da zbog toga sad to govorim. Kao što sam rekao sinoć, nema potrebe da govori da se miješam u njen odnos, jer je ona ta koja traži razgovor i inicira sve – rekao je Zola.

– Ivana, jako mi je loše od juče. Ne mogu da vjerujem šta sam sebi dozvolila, da se osjećam loše zbog spr..e. Da rekao je i za Nevenu, Irmu i Deniz. Više puta u navratu i u dvorištu mi je rekao da ga zabole k z nevenu i ostale. Baziraću se na druge odnose koji su mi zanimljivi. Voljela bih da se to desi, trudila bih se da ispoštujem tu trudnoću, pa će moji roditelji da se slože… Riječi i djela mi se kose, sebi sam naškodila. Volim da se šalim na svoj račun. Ne vidim ga nikako pored sebe. Otkriću ti jednu tajnu, medicinske sestre su mi rekle da je Nenad zlatan momak. Rekle su mi da je za mene Zola, da je visok. Ko želi da mene vidi sa njim, ne želi mi dobro i sreću – rekla je Miljana.

Nenad Macanović Bebica je dobio riječ.

– To što njega zanima ovdje, to je samo naše. O našoj svadbi je bilo riječ, ta svadba će biti u septembru, tako da eto. Ona će zadržati svoje prezime, dodaće moje, jer njen otac nema mušku djecu, njen sin nosi njeno prezime. Tako je i prepoznatljiva. Darko Lazić će da pjeva – rekao je Nenad.

– Onda ulazim kao udata žena u Zadrugu – dodala je Kulićeva. kurir.rs