Plejboj zečica i učesnica Parova uhapšena zbog elitne prost..ucije: U akciji pao i menadžer Kaje Ostojić!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je odredilo je zadržavanje za troje osumnjičenih za posredovanje u pros..tuciji. Kako Kurir saznaje, lisice su stavljenje menadžeru pjevačice Kaje Ostojić Dušanu Banjcu, fitnes treneru Nikoli Anđeliću, kao i J. J.

– Među uhapšenima je bila i Martina Rajić, Plejboj zečica koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje, jer je ona zbog pros..tucije privedena u Prekršajni sud. Martina Rajić, će biti saslušana kao svjedok – otkriva izvor Kurira.

Inače, Martina Rajić učestvovala je i u poznatom rijalitiju Parovi, a u centru pažnje bila je kada su se u medijima pojavile njene fotografije sa holivudskom zvijezdom Džerardom Batlerom.

– Poznato je i da je bila u emotivnoj vezi sa Vladom Matovićem, bivšim članom Elitnih odreda – dodaje naš sagovornik.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnji da je bio m.kro i podvodio djevojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u pros..tuciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i kćerku.

– Navodno su Banjac i Nikola Anđelić uhapšeni u stanu u kom su zajedno živjeli. Zaplijenjen je i lap top koji je pronađen i očekuje se da će uskoro biti novih privođenja – zaključuje sagovornik Kurira. kurir.rs