OVA 3 ZNAKA ĆE PROĆI KROZ PRAVI PAKAO U APRILU: Pomračenje Sunca u Biku donijet će haos i nevolje – NE PIŠE VAM SE DOBRO!

Iako transformacija može biti teška i stresna, ona vas uvijek vodi korak bliže sudbini koja je oduvijek bila vaša

Spoj Sunca u Ovnu sa Hironom (ranjeni iscelitelj) istog dana može pojačati strahove, anksiozonost. April je mesec transformacije, promjena, razvoja – ali neke lekcije se u životu uče na teži način. Mjesec počinje mladim Mjesecom u Ovnu, pa se pripremite za šale, zabavu, novi početak.

Ovo može uticati na vaše nesigurnosti, asociati vas na prošlost, ali je važno da osvijestite – ovakve situacije se događaju kako bismo ih se oslobodili i iscijelili svoje srce.

30. aprila nas očekuje pomračenje Sunca u Biku koje ima moć da izazove neočekivanu promenu u vašem životu. Iako transformacija može biti teška i stresna, ona vas uvijek vodi korak bliže sudbini koja je oduvek bila vaša. Prepustite se tajnama Univerzuma, jer uprkos ovakvoj energiji, imaće nešto lijepo u planu za vas.

Astrolozi otkrivaju koja 3 horoskopska znaka će se suočiti sa najviše izazova i nevolja tokom aprila 2022. godine:

Lav – Pihvatate bol koji je potreban da biste dobili ono što želite! Ako se osjećate kao da vam se svaka vrata zatvaraju pred nosem ovog mjeseca, nemojte biti previše strogi prema sebi. Dolazite na ivicu promjene i osjećate pritisak da napravite pravi potez. Međutim, pod pritiskom se može dogoditi mnogo lijepih stvari, i ako je stena spremna da izdrži jaku toplotu, na kraju će postati dijamant. Znajte da će sve što vas čeka na drugoj strani biti simbol svih nevolja koje ste podnijeli. Za uspjeh je potrebno vrijeme, i što ste više strpljivi, više se fokusirate na važne stvari i približavate se uspjehu.

Vaga – Liječite emotivne rane iz prethodnih odnosa. Ovog mjeseca, vaši odnosi se šire izvan onoga što su bili ranije. Jačate ih i učite kako da sarađujete sa drugima na dubljem nivou. Budite svjesni koliko energije ste sposobni da date, jer kako april dobija na zamahu, možda ćete se osjećati kao da imate previše toga da uradie. Zatražite svoje pravo da odbijete nešto ako je u suprotnosti sa nečim što ste vi želeli ili planirali. Vi ste osoba koja odlučuje gdje su vaši prioriteti.

Vodolija – Prihvatate duboku promjenu koja počinje kod kuće. Kako ovaj mesec dobija na zamahu, možda ćete se osjećati kao da se aktiviraju svi vaši najgori instinkti. Dok pomračenje Sunca u Biku zauzima mesto u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, pronalazite hrabrost da se zagledate u senke, odnosno u probleme koje biste obično ignorisali. Umjesto da izbjegavate nesavršenstvo, vi možete da otkrijete način na koji su vas vaše slabosti učiniti još moćnijim. Vjerujte da sve što nije dobro može to postati. Riješite probleme u domu sada kada je energija povoljna i možete ih uz ljubav i volju još više razvijati. novi.ba