Otkriveno kako Maja Marinković zarađuje kad nije u Zadruzi: Obrće dobru lovu!

Da se Maji Marinković veoma isplatilo učešće u rijaliti šou-programu “Zadruga” pokazuje i njena trenutna aktivnost na društvenim mrežama. Iako mnogi stiču utisak da Maja samo izlazi i provodi se, istina je posve drugačija, tačnije, ona uz provod uspije i da zaradi.

– Što bi lupala glavom o zid po Šimanovcima, kad ovako samo sjedne i zaradi. Kliknite na bilo koju njenu fotografiju na Instagramu, sve pršti od reklama – glasi jedan od tvitova posvećen nekadašnjoj zadrugarki.

I, zaista, svaka objava Marinkovićeve na spomenutoj društvenoj mreži, iako djeluje spontano, zapravo je prepuna plaćenih reklama, te tako ukoliko joj pas sjedi u naručju uz njega ide i reklama za uzgajivačnicu pasa, ako pije neko piće link direktno vodi do stranice ovog napitka, a isti je slučaj i za torbe i garderobu.

Treba uzeti u obzir da reklame funkcionišu po različitom principu, u zavisnosti od dogovora sa klijentom, te se tako može raditi o novčanoj nadoknadi ili o određenom broju primjeraka datog brenda. Primjera radi, dogovor sa frizerima funkcioniše po određenom broju šišanja ili feniranja u datom vremenskom periodu u zamjenu za tagovanje na Instagramu.

Međutim, kada nekoga, poput Maje, prati zavidan broj profila (oko 260.000 u momentu pisanja ovog teksta), često se radi i o određenoj sumi novca u zamjenu za reklamu koju će vidjeti veliki broj ljudi. Otuda i ne čudi što Marinkovićeva “ne trči” da se vrati na imanje u Šimanovcima jer joj, po svemu sudeći, ide sasvim dobro i bez rijalitija. Pulsonline