Home Showbizz NIKAD MI JE NIKO NIJE ODUZEO! Darko Lazić ima vozačku dozvolu, a...

NIKAD MI JE NIKO NIJE ODUZEO! Darko Lazić ima vozačku dozvolu, a evo šta je poručio onima koji BRINU

748
0

NIKAD MI JE NIKO NIJE ODUZEO! Darko Lazić ima vozačku dozvolu, a evo šta je poručio onima koji BRINU

Folker Darko Lazić dosad je imao nekoliko udesa, a posle jednog mu je život visio o koncu. U više navrata pevač je ugrožavao bezbednost ljudi u saobraćaju, a sad je otkrio da ima vozačku dozvolu, te da mu ona nikad nije ni oduzeta, ali za vožnju motora, piše Informer.

– Ja ne znam šta su se svi okomili na mene. Dozvolu za motor mi niko nikad nije oduzeo! Ma neka mi se napuše ku**a svi koji kažu da nemam dozvolu. Dosta mi je više da se svi bave mojim životom. Zar nemaju preča posla? Nikog ne diram, a na mene su se svi okomili. Ljudi, gledajte svoja posla i prestanite da budete zavidni – rekao je Darko Lazić.

– Tačno je, imao sam čukanja ranije. Motor mi je bio potpuno uništen, ali sada sam obazriv! To je bilo dok sam bio mlad i lud. Moram da napomenem da nikad ne vozim pijan! Vodim računa o svom životu – dodao je Lazić, pa spomenuo devojku i koleginicu Barbaru Bobak.

– Barbara i ja volimo da se vozikamo motorom. Nemam strah od brze vožnje, iako sam imao više udesa. Planiram uskoro da kupim najbrži motor! Ako je najbrži, onda je i najskuplji i najbezbedniji. Voziću ga dok sam živ! Ma niko me neće sprečiti u tome. Nemam nikakav strah, a bitno mi je i da se ne plaše ni osobe koje se voze sa mnom – navodi pevač. Kurir.rs/Informer

Previous article(VIDEO) EKSPLICITNI SNIMCI PEVAČICE! ŠOK potez Sandre Rešić u Zadruzi: Skinula se i ona, pa pokazala ČIME RASPOLAŽE! Neočekivano!
Next articleON JE PRVI PEVAČ KOG JE MILJANA PROGONILA! Folker progovorio o PAKLU koji mu je Kulićeva pravila: Evo šta se desilo kad su sreli!