Home Showbizz Karleuša sa Vesićem posjetila azil za životinje: Pjevačica u personalizovanoj trenerci i...

Karleuša sa Vesićem posjetila azil za životinje: Pjevačica u personalizovanoj trenerci i štiklama! (Foto)

473
0

Karleuša sa Vesićem posjetila azil za životinje: Pjevačica u personalizovanoj trenerci i štiklama! (Foto)

Pop zvijezda Jelena Karleuša sa zamjenikom gradonačelnika Beograda, Goranom Vesićem, posjetila je azil za životinje. Jelena i Vesić pokazali su humanost na djelu i ljubav prema životinjama, a pjevačica je stajlingom mnoge ostavila bez teksta i opravdala titulu jedne od najbolje obučenih javnih ličnosti na svijetu.

Inače, Karleuša veoma voli životinje i aktivno se bori za zaštitu njihovih prava, te tako uvijek ističe kako ne jede meso, niti nosi materijale koji su životinjskog porijekla. Jelena je prilikom posjete azila za životinje donijela hranu i poručila da je uvijek bolje udomiti nego kupiti, a njena odjevna kombinacija oduševila je sve.

Pjevačica je ovom prilikom nosila trenerku koja je otvorena na kukovima, markirani donji veš koji je navučen do pupka, kratak duks sa njenim inicijalnima koji je istakao bujan dekolte.

U uz ovaj, reklo bi se, opušteni stajling, Jelena je uklopila providne štikle, koje su savršeno išle uz kombinaciju, iako je mnogima na prvi pogled čudna, ova kombinacija je definitivno dobitna.

– Danas sam zajedno sa zamjenikom gradonačelnika, Goranom Vesićem, posjetila azil i tom prilikom smo donirali 100 kilograma hrane za životinje. Takođe, obišli smo povrijeđene, bolesne i napuštene životinje sa kojima rade divni ljudi, volonteri, na čelu sa Aleksandrom – napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

– Ova organizacija je dobila nove prostorije od grada, a ja apelujem na sve ljude dobrog srca da pomognu životinjama iz ovog centra koji takođe pomaže drugim azilima za životinje u Srbiji. telegraf.rs

Previous articleŽestoka svađa Cece i Ane Bekute šokiraće sve, a Šerifovićka neće da ćuti: Mili je bruka i sramota za muziku!
Next articleMlada ZABRANILA majci da dođe na venčanje zbog MUŽA: Ono što mu je POKLONILA, šokiralo je sve