SJEĆATE LI SE BARBIKE, CIJELI BALKAN JE ZNAO: A evo kako danas izgleda, ZANOSNA PLAVUŠA – PRAVA ŽENA

Kada se prije šesnaest godina Slobodan Katanić pojavio u “Zvezdama Granda” i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pjevačica, mnogi su mislili da je u pitanju samo osoba koja je našla način da izađe iz anonimnosti, ne sluteći da će ona sve ove godine trajati.

U međuvremenu je ušla u proces za menjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije “Grand” nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

Kada si se prvi put suočila sa činjenicom da si zarobljena u muškom tijelu i kako su tvoji roditelji reagovali kada si im rekla to?

– Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio.

Šta su ti donijele “Zvezde Granda i kako se nosiš sa lošim komentarima?

– To takmičenje mi je donijelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih?! Kada su u pitanju ružne namjere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče.

Imaš li u planu snimanje neke pjesme?

U pripremi su dve pesma, jedna od njih je duetska i nadam se da će vrlo brzo obe biti gotove.

Sa kolegom ili koleginicom?

– Sa koleginicom. Jednom baš poznatom pjevačicom, ali o tom, po tom. Ne smem da otkrivam ništa još.

Kako su te prihvatile kolege kada si se pojavila na javnoj sceni?

– Iskreno, više su me prihvatile popularne kolege, nego ovi anonimni. Jelena Karleuša mi je najveća podrška i ona me najviše podržava i savjetuje. novi.ba