Home Showbizz KITIĆEVA NASLEDNICA U BELOM BIKINIJU DOMINIRA VAN SRBIJE: Dok joj je dečko...

KITIĆEVA NASLEDNICA U BELOM BIKINIJU DOMINIRA VAN SRBIJE: Dok joj je dečko u rijalitiju, Elena preko mreža ZAVODI jači pol! (FOTO)

888
0

KITIĆEVA NASLEDNICA U BELOM BIKINIJU DOMINIRA VAN SRBIJE: Dok joj je dečko u rijalitiju, Elena preko mreža ZAVODI jači pol! (FOTO)

Ćerka pevača Mileta Kitića i Marte Savić, Elena nedavno je uslikana u zagrljaju rijaliti učesnika Frana Pujasa, koji se ponovo vratio u Zadrugu. Nakon što je dečka ispratila u rijaliti, Elena je otputovala u Dominikansku Republiku gde je njena porodica nedavno kupila nekretninu od 300.000 evra.

Elena je sa egzotične destinacije sada na Instagramu objavila “vruću” fotku i oduševila fanove.

Pozirala je u belom minijaturnom bikiniju koji je istakao sve njene obline, dok je oko vrata imala masivnu ogrlicu, a na licu velike naočare. Od prizora iza nje zastaje dah, a koliko je izgledom oduševila sve pratioce govori i to što je za samo dva sata prikupila više od 30.000 lajkova.

Mile Kitić nedavno je rekao da je u karijeru svoje ćerke Elene ulaže čak 150.000 evra, pa ako treba i više, jer nema druge investicije osim svoje mezimice, a potom je najavio i njihov duet. Kurir.rs/K.Đ.

Previous article(VIDEO) ŠAMARČINA! MILICA LUPILA MENSURA POSRED FACE: Ajdarpašić nije znao šta ga je snašlo, a ovo je razlog SUKOBA!
Next article(VIDEO) SANJA KUŽET CELA U LATEKSU! Voditeljki se ocrtava svaki deo S*KSI TELA, a tek kad se okrenula i pokazala zadnjicu!