Home Showbizz DALILA PONOVO ZGROZILA JAVNOST! Dragojevićka prvo OPRALA noge u SUDOPERI, pa šokirala...

DALILA PONOVO ZGROZILA JAVNOST! Dragojevićka prvo OPRALA noge u SUDOPERI, pa šokirala čime je obrisala viljušku! Muk i neverica!

1333
0

DALILA PONOVO ZGROZILA JAVNOST! Dragojevićka prvo OPRALA noge u SUDOPERI, pa šokirala čime je obrisala viljušku! Muk i neverica!

Dalila Dragojević često ističe da je uredna i čista devojka, dok ostale vređa da su aljkavi i prljavi, a te svoje navode svakodnevnim postupcima demantuje. Naime, nakon što je oprala noge u sudoperi i time zgrozila javnost, omot od čokoladice je bacila iza kreveta što su svi osudili.

Taman kada se pomislio da će stati sa blamiranjem, Dalila je pokazala da može da pređe sve granice. Naime, ona je odlučila da pred večeru umesto da opere pribor, viljušku obriše vlažnom maramicom, što je izazvalo opšte zgražavanje.

– Pitala me što sam prala noge u sudoperi, a ja ribala kupatilo, kad bi znala šta sam ja sve izribala, to nije ništa što sam ja oprala noge nad sudoperom… Aleks je pričala da ima poverenje i ljubav od strane Dejana – pravdala se tada Dalila. (Kurir.rs/M.M.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

 

Previous articleNENAD PERIŠ TRAŽIO DA SE VIDI SA MATEJEVIM DRUGOVIMA Otkrio o čemu su pričali
Next articleSMJESA PROTIV KOJE PRLJAVŠTINA NEMA NIKAKVE ŠANSE: Pločice će sijati kao nove, a buđ i kamenac nestaju BEZ TRAGA!