(VIDEO) MILJANA KULIĆ ZGROZILA JAVNOST! Ispilivao ŠOK snimak nakon S*KSA sa BEBICOM: Evo šta je uradila, društvene mreže GORE!

Rijaliti zvezdu Miljanu Kulić ni sedam kopči na sveže operisanoj nozi nisu sprečile da bude intimna sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a sada se na mrežama pojavio snimak nastao posle njihove vrele akcije.

Nakon što su Kulićeva i Bebica tresli krevet pred svima u Zadruzi, ona je maramicama najpre obrisala svoje lice, pa intimnu regiju. Ono što joj na društvenim mrežama zameraju jeste nehigijena, a najučestaliji komentari su oni koji poručuju da je trebalo da se okupa.

“Fuj, to se ne radi”, “Odvratno”, “Da li je gleda Marija sad” – samo su neki od komentara koji se po društvenim mrežama šire munjevitom brzinom.

Podsetimo, te iste noći tokom vrele akcije, za Miljanu je navijao i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola zbog kog je Kulićeva i diskvalifikovana iz ove sezone Zadruge, jer mu je štiklom otvorila glavu. Međutim, stekli su se uslovi da Kulićeva ponovo bude deo ekipe na imanju u Šimanovcima, a po njihovom odnosu, čini se da joj je Čolić oprostio povrede. Kurir.rs/S.M.