Ovo je otac Mine Vrbaški, a evo zbog čega ne nosi njegovo prezime: On za mene ne postoji!

Starletu Minu Vrbaški javnost je upoznala kada je postala dio prve sezone “Zadruge”. Ona je tom prilikom otkrila mnoge detalje iz života ali ono o čemu nije željela da priča jeste njen otac, izvjesni Nenad Pešut.

Naime, Minina majka Ivana Vrbaški takođe je bila učesnica “Zadruge” te je jednom prilikom otkrila ko je njen otac, što je Minu jako razbijesnilo.

– Taj čovjek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga vidjela ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Vjerovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa – rekla je Mina tada, a onda njena majka dodala:

– Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime – kratko je razriješila čitavu misteriju Minina mama.

Podsjetimo, Mina Vrbaški je nedavno istakla da se vraća školovanju i počela je da radi na jednoj klinici, te da ne planira da uđe u rijaliti, ali se ipak predomislila te je ponovo ušla u Bijelu kuću. telegraf.rs