KRITIKOVALA SAM JE! CECA OTKRILA ZAŠTO JE ANASTASIJI POZILILO PRED NASTUP! Evo šta se desilo!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović došla je na snimanje popularnog takmičenja “Zvezde Granda” izuzetno raspoložena.

Ceca se prisetila dodele “Oskara popularnosti”, ali se i osvrnula na slučaj Andreane Čekić, koju je producent Saša Lazić tužio zbog pesme “Cipele”, a otkrila je i kako se oseća Anastasija, kojoj je naglo pozlilo pred poslednji nastup.

– Meni je mnogo gore kad izvođaču date pesmu, pa zbog nekih možda međuljudskih neslaganja zabranite izvođaču, koji je doneo tu pesmu, prezentovao je publici, zbog njega je publika zavolela tu pesmu i onda sad autor ima pravo da zabrani tom pevaču da izvodi tu pesmu. To mi je potpuno bezveze. Imate slučajeve, na primer, šta se desilo Andreani Čekić. Tu su neki Jutjub problemi, ali generalno, mislim da pevač daje pečat pesmi, prezentuje je, daje joj dušu i nameće je publici – rekla je Ceca Ražnatović, te otkrila kako se oseća njena ćerka Anastaija kojoj je pozlilo pred poslednji nastup u Esenu u Nemačkoj, zbog čega je bila prinuđena da izostane sa istog.

– Pa dobro je. Njoj je pozlilo, ona ne jede. Već sam je kritikovala, ali to je problem mladih žena. Mnogo trenira, radi sa plesačima i zaboravila je da jede, pao joj je pritisak i to se dešava – rekla je pevačica za “Blic” i napomenula da će u nedelju doći u Srbiju pekarskim letom, kako bi glasala na izborima.

– Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci – poručila je Anastasija nedavno. Kurir.rs/I.B/Blic