2 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IPAK OSTATI SAMI DO KRAJA 2022: Za njih imamo loše vijesti

Da li vam se čini da nekada što više pokušavate, to vam nešto više izmiče? Tako je mnogima u ljubavi. Postavili su sebi cilj da moraju da upoznaju osobu svog života i idu od jednog do drugog sastanka, pokušavaju..

.Često puta se razočaraju, ali ne odustaju. Astrolozi podržavaju upornost, ali daju savjet za dva znaka- oni ne treba više da rasipaju svoju energiju na ljubavne pokušaje, nije dobar trenutak. Položaj planeta u njihovom znkau je takav da neće imati partnera do kraja godine.

Ovan

Da li se osjećate kao da se vrtite ukrug? Pokušavate da imate što više ljubavnih sastanaka, ali jednostavno niste uspešni? Možda je vrijeme da se zaustavite i stavite sebe na prvo mjesto. Zapitajte se šta tačno želite? Koga želiš pored sebe? I kako dalje?

I ne brinite ako ste sami. Pa šta? Nemojte toliko da se opterećujete time. Radite na sebi, posvetite se stvarima koje volite, družite se, putujte…Zvezde će se pobrinuti za vas i možda će u 2023. ući sa ljubavlju svog života!

Blizanci

Da li ste otkrili da trenutno niste u mogućnosti da se posvetite drugoj osobi? Ne vršite pritisak na sebe da morate da upoznate nekog i zastanite na trenutak. Čak i ako ste uočili potencijalnog partnera, možda je bolje da ne žurite. Dajte šansu da ga bolje upoznate, ali nemojte odmah da zamišljate vjenčanje i porodicu. Idite korak po korak. A ako se pokaže da on nije bio pravi, ne očajavajte. Sve će doći u pravo vreme. novi.ba