Karleuša potkačila Anastasiju: Nije joj pozililo, nego je prodala 30 karata!

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović već godinama su u velikom sukobu, a sada se to prenijelo i na Cecinu djecu. Karleuša definitivno ne gleda sa odobravanjem prve nastupe Anastasije Ražnatović pa je istakla da na njen nastup ne bi otišla ni za džabe.

– Iskreno, ne bih. Mislim da bi to bilo waste of money (bacanje para), ako bih trebala da platim kartu. Ma ne bih ni za džabe – rekla je pjevačica.

Jučer su mnogi bili zabrinuti poslije vesti da je Anastasijin nastup u Esenu otkazan jer je mladoj pjevačici pozlilo a morala je da reaguje i medicinska ekipa.

Vječita rivalka njene majke, Jelena Karleuša, prokomentarisala je ove navode tvrdeći da Anastasiji nije pozlilo već da nije nastupila jer je prodala svega 30 karata. JK je, naime, objavila jedan novinski članak te osporila navode o Anastasijinom zdravstvenom stanju.

– Ne lažite bre više narod! Kako vas više nije sramota laži? Ovo je nefer prema čitavoj muzičkoj sceni! Pišite o stotinama pjevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su sinoć pokidali i napunili klubove! Ne o onima kojima “pozli” od 30 prodatih karata – pisala je Karleuša u svom stilu i dodala:

– Plaćeni tekstovi o nekome ko ne bi mogao ni prvi krug u “Zvezdama Granda” da prođe, ne mogu da pomognu. Jednostavno, dosta sa farsom – napisala je Jelena koja je takođe u okviru Instagram priča objavila i video snimak na kojem je ispred suda. I dok novinarske ekipe intervjuišu Cecu, a ona nailazi, novinari kreću za njom. Glasjavnosti.rs