IZMIŠLJATI DA SI IZGUBILA BEBU I SMEJATI SE JE NAJVEĆI GREH: Kija najžešće dosad potkačila Radu, ovako je koleginica reagovala!

Rasprava između Kije Kockar i Rade Manojlović i dalje se nastavlja, a čini se da nijedna od pevačica nema nameru da ostane dužna drugoj.

Kockareva je, kako kaže, zbog sukoba sa koleginicom dobila dosta pretećih prouka, zbog čega je odlučila da otkrije njenu tajnu. Ona je optužila koleginicu da je iscenirala gubitak bebe zarad medijske pažnje.

– Izmišljati da si izgubila bebu zbog medijske pažnje je najveći greh. Potom se smejati privatno na to kao da nije ništa. Grozno! Da ja trpim uvrede lažnih profila zbog ovakve osobe koja ih pritom lajkuje i još stavlja članak o “našoj svađi”. Pomoli se na ovaj sveti dan – napisala je Kija na Tviteru.

Iako je dobila veliku podršku od strane pratilaca, drugi su otpužili Kiju što je i sama zarad medijske pažnje pristala da snima očevu sahranu. Manojlovićeva se nakon toga oglasila porukom:

– Tuđe mišljenje o vama je njegov život i njegov problem, ne vaš.

Podsetimo, sve je počelo kada je Kija imala reakciju na koleginicin stav o zaverama o pandemiji korona virusa, kao i zaveru o crvenom pesku iz Sahare. Kija je tada na Tviteru podelila Radinu objavu i gif, repera Kanjea Vesta koji u čudu gleda i trepće. Nakon toga, Manojlovićka ju je blokirala, što je Kiju pogodilo.

– Rada koja se prži na naslove, a sama izmišlja neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilini, da ne otkrivam, zna ona. Rado, nisam te prozvala kao što pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi još otkad sam ti prišla da ti pružim podršku, a ti: “Ma, mi to izmislili” – napisala je Kija na Tviteru.

Manojlovićka je tada obrazložila zašto je to uradila.

– Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve. Ko god da je van sebe, ili nepristojan ili nedostojan komunikacije sa minimumom dostojanstva, poštovanja i ljudskosti, po kratkom postupku dobija blok. Svima prilazim sa poštovanjem i isto očekujem zauzvrat. To je sve – objasnila je Rada. kurir.rs