(VIDEO) STAVITE REŽANJ ČEŠNJAKA POD JASTUK PRIJE SPAVANJA: UJUTRO OČEKUJTE OVE 3 STVARI!

Naše majke i bake odlično znaju da nema boljeg lijeka od prirodnog. Jedno od čudo-sredstava narodne medicine je češnjak.

Češnjak – koji fantastičan proizvod, neprocjenjivih, korisnih osobina. Ovo super povrće posjeduje antibakterijska svojstva, liječi mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen.

Osim narodne preporuke, danas i liječnici preporučuju konzumaciju češnjaka na dnevnoj bazi. Češnjakom se liječnici bore protiv visokog krvnog tlaka, srčanih bolesti, raka debelog crijeva, prostate, pluća, želuca, dojke, ali i tegoba poput proljeva, gihta, kašlja, hemeroida… Popis je podugačak.

ČEŠNJAK I NESANICA:

Većina ljudi ima problema sa nesanicom, a dobar san je neophodan kako bi bili mentalno i fizički zdravi. Postoji prirodni lijek koji je jeftin i on će vam san dovesti u normalu. Lijek se nalazi u svakom domaćinstvu, a to je češnjak.

Sve što trebate napraviti je da stavite 1 režanj češnjaka ispod vašeg jastuka prije spavanja, a poslije kratkog vremena osjetiti ćete iznenađujući efekt. Samo jedan režanj češnjaka (neoštećen, neoguljen) ispod jastuka može vam pomoći:

 

-Da puno bolje odspavate i opustite sve mišiće zbog visoke koncentracije cinka!

-Počnete svaki dan s puno više energije i vitalnosti!

-Izbjegnete bilo kakav oblik prehlade, viroze i kašlja!

Napomena: Svaku večer stavljajte novi režanj. Onaj od prethodne noći iskoristite za konzumaciju.

Bol u uhu je vrlo neugodna pojava, ali uz pomoć češnjaka možete se osloboditi bola u tren oka. Kako?

Jednostavno stavite u uho 1 očišćeni cijeli režanj češnjaka. Režanj savršeno prijanja u uho, poput čepića. Bol i upala prolazi za nekoliko minuta, a osjećaj ugodne topline se širi vašim uhom. Provjereno djeluje! sti.kurir/novi.ba /atma