Home Showbizz TUČA U ZADRUZI! IRMA I MARTINA U KLINČU: Cimerke čupaju i vuku...

TUČA U ZADRUZI! IRMA I MARTINA U KLINČU: Cimerke čupaju i vuku jedna drugu, niko ne može da ih odvoji, pljušte NAJGNUSNIJE UVREDE

709
0

TUČA U ZADRUZI! IRMA I MARTINA U KLINČU: Cimerke čupaju i vuku jedna drugu, niko ne može da ih odvoji, pljušte NAJGNUSNIJE UVREDE

Martina Petrović napala je Irmu Sejranić zbog garderobe koju je sklonila sa stola. Martina je počela da čupa Irmu za kosu i nastao je pravi haos.

Neviđena svađa desila se zbog garderobe, a zadrugari koji su se tu u tom momentu zatekli bili su u čudu zbog onoga što se desilo. Anđela Đuričić trudila se da razdvoji zadrugarke.

“Udarila me mala bolesnica! Samo zato što sam stvari prenela ovde. Meni ćeš ovde da mafijaš, p*čka ti materina, k*vetino jedna”, vikala je Irma.

“Potukla sam se s Irmom, pogledaj, zaklaću je”, vikala je Martina i pokazivala ogrebotine cimerima i govorila da joj je Irma uzela garderobu.

Irma Sejranić se vraća po još jednu turu uvreda, pošto je ostala nedeorečena prema Martini Petrović.

– Samo te čekam večeras da zaspiš, samo te čekam! Čekam te – rekla je Irma.

– Je*em ti mamu ja – rekla je Martina.

– Mala ku*vetina ovde. Ne može mene da dira niko! Nemoj da neko kuka kada ga Irma dira. Još jednom da me neko pipne, otkinuću je – rekla je Irma. Kurir.rs/K.Đ.

Previous articlePevač se usred snimka uhvatio za VRAT: Usledio je UŽAS, odmah je znao šta ga je zadesilo
Next articleRADO, ODAVNO IMAM GROZNO MIŠLJENJE O TEBI! DA NE OTKRIVAM SAD: Kija Kockar isprozivala koleginicu, novi rat na ESTRADI! (FOTO)