MOŽE LI BRUTALNIJE? NAPRED ŠLJOKIČAVI P*NIS, NAZAD ZA*NJICA BEZ GA*ICA: Muškarci se istopili zbog JK, pa se presvukla u BELU ČIPKU!

Pevačica Jelena Karleuša važi za kraljicu provokacije kada su u pitanju njeni stajlinzi.

JK ovaj put napravila je pravu pometnju kada se pojavila potpuno neobično odevena i fotografije i snimke objavila na svom Instagramu. Jelena je nosila dugu, roze kosu sa šiškama što joj je deo novog imidža, ali to nije privuklo najviše pažnje.

Naime, ona je nosila isečene, plitke pantalone u kojima joj se potpuno videla zadnjica, a nije nosila ni gaćice. Detalj napred na farmerkama svi su komentarisali, a u pitanju je šljokičavi penis koji je uparila sa topom.

Kasnije se Jelena pojavila sva u belom i čipki, a ispod je nosila bele tange i sve uparila uz visoke potpetice.

“Koliko si s*ksi”, “Naša diva”, “Anđele”, samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsetimo, nema ko nije komentarisao kako je Karleušu zapratio poznati reper i bivši muž Kim Kardašijan – Kanje Vest. Ipak, ona tome nije pridavala veliki značaj, pa je jednom prokomentarisala:

“Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega.” Kurir.rs/K.Đ.