ZA DLAKU IZBEGAO NOVI INCIDENT NA PUTU! Darko Lazić preživeo dramu zbog UDESA, a sada pokazao šta ga je snašlo!

Folker Darko Lazić veliki je ljubitelj dobrih automobila, te je poznat po tome da voli brzu vožnju. Iako je 23. oktobra 2018. godine imao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je sleteo sa puta, a auto se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu.

Kako mu je usled brojnih saobraćajnih prekršaja vozačka dozvola bila oduzeta, on je početkom ove godine ponovo polagao vožnju i dobio dozvolu kako bi mogao da bez straha od policije vozi auto.

– Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori – pričao je pevač pre izvesnog vremena Lazićeve reči.

On je sada doživeo peh na putu kada mu se felna iskrivila i pocepala gumu, odnosno obe prednje gume su mu se izbušile. Pavač je bio prinuđen da momentalno zaustavi vozilo i pozove pomoć.

Lazić je pozvao prijatelja koji ga je odšlepao, te se ova nezgoda sa bušnim gumama, na sreću, završila bez većih posledica. Nema sumnje da Darko Lazić sada vodi više računa kada je saobraćaj u pitanju, a sada mu samo preostaje da svog četvoročkaša ponovo dotera i osposobi za vožnju. Kurir.rs/I.B.