Home Showbizz OVO SU NAJSKLADNIJI BRAKOVI NA ESTRADI Kemiš 35 godina veran Zorici, oni...

OVO SU NAJSKLADNIJI BRAKOVI NA ESTRADI Kemiš 35 godina veran Zorici, oni su se UZELI posle 7 dana, a glumac se ne odvaja od žene

546
0

OVO SU NAJSKLADNIJI BRAKOVI NA ESTRADI Kemiš 35 godina veran Zorici, oni su se UZELI posle 7 dana, a glumac se ne odvaja od žene

Na javnoj sceni u Srbiji mnogo je brakova koji su međusobno sklopile poznate ličnosti, ali je malo onih koji su uspeli da sačuvaju kvalitetan odnos i preko 20 godina.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš venčani su već 35 godina i imaju ćerku. Pevačica je pre harmonikaša imala čak tri braka i dobila troje dece. Miroljub se jednom prilikom u emisiji “Dobro veče, Srbijo” prisetio i njihovog prvog seksa, kada se “tresao ceo hotel”, a njegova lepša polovina otkrila je kako su se upoznali.

– Kemiš i još dvojica kolega takmičili su se koji će prvi da me zavede. Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom – rekla je Brunclikova u emisiji “Dobro veče, Srbijo”. Najpopularniji bračni glumački par svakako su Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić, koji su u braku 28 godina. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja, a glumac je jednom prilikom ispričao kako je izgledalo poznanstvo na snimanju filma “Sveto mesto”.

– Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je – rekao je Gagi u jednom intervjuu. Njihova velika ljubav krunisana je dolaskom na svet ćerke Anđele, danas takođe glumice. Branka je bila pomalo skeptična kada je upoznala glumca, jer je bila zauzeta: – Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. kurir.rs

Previous articleANJA BLA SE RAZGOLITILA U WC I POVUKLA BRUS: Bivša devojka Bake Praseta prebolela raskid! Komentari samo PLJUŠTE (FOTO)
Next articleZA DLAKU IZBEGAO NOVI INCIDENT NA PUTU! Darko Lazić preživeo dramu zbog UDESA, a sada pokazao šta ga je snašlo!