HAOS NA OPERACIJI! Miljani noga polomljena na 3 mesta?! Doktori naredili MIROVANJE, a Kulićka se zbog 500 € vratila u rijaliti?!

Miljana Kulić desetak dana je čekala na operaciju noge koja je obavljena u utorak u ortopedskoj bolici na Banjici. Iako je delovalo da zahvat neće biti izuzetno komplikovan, navodno nije ispalo tako.

“Miljana je na tri mesta polomila nogu. Baš se udesila za sve pare. Umesto da miruje kod kuće, ona je odlučila da uđe u rijaliti i tamo se oporavlja. Trebalo je da leži sa podignutom nogom, a ona je u Beloj kući bila vrlo aktivna. Lekari uvek preporučuju mirovanje, a ona je sama sebi pogoršala stanje. To su videli i lekari kada su skinuli gips i spremali je za intervenciju”, priča izvor za Svet.

Osim roditelja sa Miljanom je u bolnici bio i njen dečko Nenad, a Miljana ni ovaj put nije propustila priliku da napravi scenu. Prvo je tražila od lekara da unesu u sobu krevet za Bebicu jer želi da on bude sve vreme uz nju, a onda je pred samu operaciju dobila histerični napad i molila lekare da joj ne seku nogu. Oni su je smirivali, ali da pravi haos, pravi. Inače, Miljana planira da iz bolnice ode direktno u “Zadrugu”.

“Ona je do sada zarađivala 2.500 evra nedeljno, međutim, sad su joj ponudili 500 više, pa neće da izgubi tolike pare. Ona nije ni svesna kom se riziku izla- že posle operacije, iako su joj lekari sve objasnili. Svi su šokirani njenom odlukom, jer komplikacije mogu da budu opasne i po nogu, a i po njen i život, ali slava i pare su joj izgleda na prvom mestu”, kaže izvor blizak Kulićima.

– Dobro je. Pričala sam telefonom sa doktorom posle operacije. Sve je proteklo po planu, u spinalnoj anesteziji. Sada je u sobi. Osoblje bolnice i svi lekari su super. Svi su bili juče da se slikaju sa njom. Najbolji su, nemam reči. Hvala”, rekla je Marija za Kurir. Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnići će biti dan – dva i vraća se u Zadrugu – rekla je Marija za Kurir posle operacije. kurir.rs/svet