(VIDEO) SKANDALOZNE UVREDE Dalila nije htela S*KS sa Carem, on je izvređao kao nikad dosad, a onda ŠOK preokret!

Sreća Filipa Cara i Dalile Dragojević nije dugo trajala. Naime, on je tražio od nje da imaju intiman odnos, što je ona odbila, pa je on počeo da peni na nju.

– Odem tamo plačeš, dođem ovde nije dobro, je**m mater nije dobro. Šta je sa vama, koji je je**ni problem – drao se Car.

– Ti u svemu vidiš… – rekla je Dalila. – Šta je problem? Nećeš dobro proći sa mnom i sa ovim ponašanjem.

– Razigraću ti se sa mozgom kao sa zvečkom. Puštam ti, dajep sebi za mnogo. – Pusti mene fora i fazona – rekao je Car. – Šta se dereš – pitala je Dalila.

– Ma ne mogu ja ovo – rekao je Car. – Ne mogu da imam se*s. Ne mogu da se opustim posle svega – rekla je Dalila. – Šta je problem? Plačeš tu, napadate me, urniše te me – rekao je Car. – Je l’ rešenje da dođeš i je**š me – pitala je Dalila. – Koji je tajming u pitanju? Ajde okreni leđa, da te raskantam, ajde – besneo je Car.

– Ti si sa mnom iz sažaljenja? Nemoj da budiš u meni ono što sam zakopala – rekla je Dalila. – Neću izdržati do kraja, skotna ku*o. Čim vi mene dovedete da dođem do vas, znam da sam došao do kraja, a onda ribaš po mozgu – nastavio je da besni Car. – Sad ja neću nešto i to je problem. Filipe, ništa ti ne radim – rekla je Dalila.

– Je**o mi pas majku ako nisam žrtva u ovom rijalitiju – rekao je Car.

– Ja nisam ku**a i ne pronalazim se – rekla je Dalila. – To je istina, nisi ti ku**a, ti si ober ku**etina – rekao je Car.

Nakon svih uvreda, njih dvoje su počeli da se ljube, pa su se opet prekrili pokrivačem. kurir.rs