Home Showbizz (VIDEO) SKANDALOZNE UVREDE Dalila nije htela S*KS sa Carem, on je izvređao...

(VIDEO) SKANDALOZNE UVREDE Dalila nije htela S*KS sa Carem, on je izvređao kao nikad dosad, a onda ŠOK preokret!

1369
0

(VIDEO) SKANDALOZNE UVREDE Dalila nije htela S*KS sa Carem, on je izvređao kao nikad dosad, a onda ŠOK preokret!

Sreća Filipa Cara i Dalile Dragojević nije dugo trajala. Naime, on je tražio od nje da imaju intiman odnos, što je ona odbila, pa je on počeo da peni na nju.

– Odem tamo plačeš, dođem ovde nije dobro, je**m mater nije dobro. Šta je sa vama, koji je je**ni problem – drao se Car.

– Ti u svemu vidiš… – rekla je Dalila. – Šta je problem? Nećeš dobro proći sa mnom i sa ovim ponašanjem.

– Razigraću ti se sa mozgom kao sa zvečkom. Puštam ti, dajep sebi za mnogo. – Pusti mene fora i fazona – rekao je Car. – Šta se dereš – pitala je Dalila.

– Ma ne mogu ja ovo – rekao je Car. – Ne mogu da imam se*s. Ne mogu da se opustim posle svega – rekla je Dalila. – Šta je problem? Plačeš tu, napadate me, urniše te me – rekao je Car. – Je l’ rešenje da dođeš i je**š me – pitala je Dalila. – Koji je tajming u pitanju? Ajde okreni leđa, da te raskantam, ajde – besneo je Car.

– Ti si sa mnom iz sažaljenja? Nemoj da budiš u meni ono što sam zakopala – rekla je Dalila. – Neću izdržati do kraja, skotna ku*o. Čim vi mene dovedete da dođem do vas, znam da sam došao do kraja, a onda ribaš po mozgu – nastavio je da besni Car. – Sad ja neću nešto i to je problem. Filipe, ništa ti ne radim – rekla je Dalila.

– Je**o mi pas majku ako nisam žrtva u ovom rijalitiju – rekao je Car.

– Ja nisam ku**a i ne pronalazim se – rekla je Dalila. – To je istina, nisi ti ku**a, ti si ober ku**etina – rekao je Car.

Nakon svih uvreda, njih dvoje su počeli da se ljube, pa su se opet prekrili pokrivačem. kurir.rs

 

Previous articleŽENA GA JE OSTAVILA, ON NAŠAO DRUGU KOJU VARA SA TREĆOM: To nije sve! Problemi su za ovog muškarca TEK POČELI!
Next articlePostala BAKA sa 30 godina, pa otvorila dušu o svojoj ćerki: Cela zemlja priča o njima, ovo je rekord