Home Showbizz SRBI UZDIŠU ZA VODITELJKOM ZG: Sanja Kužet studirala geografiju, vodila BINGO, a...

SRBI UZDIŠU ZA VODITELJKOM ZG: Sanja Kužet studirala geografiju, vodila BINGO, a glumila je u ovom filmu i LJUBILA se s NJIM

3252
0

SRBI UZDIŠU ZA VODITELJKOM ZG: Sanja Kužet studirala geografiju, vodila BINGO, a glumila je u ovom filmu i LJUBILA se s NJIM

Voditeljka popularnog muzičkog šoua “Zvezde Granda” Sanja Kužet pre 16 godina oprobala se na filmskom platnu. Sanja je u filmu “Šejtanov ratnik” glumila devojku Senku, koju su svi primetili.

Sanjina karijera je počela slučajno. Kada je bila mlađa, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila se i manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK odakle je sve krenulo.

Zatim je prešla na “Pink”, gde je radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije “TV Bingo”.

Ona se, pored “Šejtanovog ratnika” pojavila i 2010. u filmu “Doba nevinosti”, a danas je jedno od najpopularnijih voditeljskih lica u “Zvezdama Granda”.

– Sanja je u tom filmu bila zavodnica, čak je snimala i vrele scene. U pitanju je film koji je snimljen 2006. godine. To je tinejdžerska horor komedija. Kao glumica se iste godine oprobala i u filmu “Doba nevinosti”, a deset godina kasnije postala je popularna kao voditeljka emisije “Zvezde Granda” – pričao je tada izvor.

Partner Sanje Kužet, Radovan Vujović danas je jedan od najtraženijih mladih glumaca, a njihovi zajednički kadrovi oboma su bili debitantski. (Kurir.rs/Foto Printscreen)

Previous articleVEČERAS PRIJE SPAVANJA POPIJTE OVAJ NAPITAK: Nema te masti koja će se lijepiti za bokove poslije ovoga
Next articleBILJKA KOJA ČISTI PLUĆA OD ŠLAJMA, A JAČA I KRVNE SUDOVE I SRCE: Pije se 3 puta dnevno, pola sata prije obroka