Home Uncategorized (VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI 7 MESECI, MINA VRBAŠKI ULAZI U ZADRUGU...

(VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI 7 MESECI, MINA VRBAŠKI ULAZI U ZADRUGU 5? Procurela informacija: Evo kad CAREVA BIVŠA stiže u Belu kuću

1061
0

(VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI 7 MESECI, MINA VRBAŠKI ULAZI U ZADRUGU 5? Procurela informacija: Evo kad CAREVA BIVŠA stiže u Belu kuću

Dalila Dragojević i Filip Car noćas su se žestoko posvađali, a tom prilikom otkrivene su brojne tajne. Između ostalih, Dalila je otkrila Caru ko mu u subotu dolazi kako bi mu pravio društvo.

S obzirom na to da je Filip sada sa Anom, a da mu je Dalila bivša devojka, njemu baš ne bi trebalo da mu još jedna nekadašnja bude prisutna. Međutim, Dalila ima drugačiju informaciju, a sve je otkrila kada ju je Filip isprovocirao:

– Te s kojima sam bio, a s kojima samimao loše odnose za tebe su boginje -govorio je Car Dalili, a ona mu je rekla koja će mu se uskoro pridružiti:

– Evo Mina će ti ući u subotu, evo Mina ti ulaziu subotu – kazala je Dalila, te je jasno da će se u “Zadruzi 5” pojaviti niko drugi do novopečena medicinska sestra Mina Vrbaški.

Inače, Mina je nedavno izjavila da nema nameru da uđe u rijaliti, kao i da se posvetila poslu zdravstvenog radnika u jednoj privatnoj klinici, kao i da je započela doškolovavanje.

– Sama sam ovde jer dečka neću da eksponiram kao što sam to pre radila. Više uživam kad manje ljudi zna, da ne remete. Povukla sam se, unormalila sam se. Ovo sam nova ja. Najbitnije mi je da je moja porodica ponosna na mene. Nema potrebe da više pišete o mom dečku. Previše se i ja eksponiram, al ajde. Ovo je poslednje što ću gurati u medije. Od Zadruge nema ništa, ne ulazim. Stavljena je tačna na to. Gradim normalan život, zaposlila sam se. Videćemo sa muzikom, prija mi posao. U pitanju je medicina, to mogu da otkrijem – kazala je Mina svom rođendanu za Informer. A da li će pogaziti svoju reč i ponovo ući u “Zadrugu”, saznaćemo u subotu. Kurir.rs/S.M.

Previous articleŽENA SE ZGROZILA KAD JE UGLEDALA OVO BIZARNO “JAJE” NA PLAFONU: A onda je dobila upozorenje – NE DIRAJ GA, EVO ŠTA JE TO
Next articleUPRKOS SVEMU, U INAT SVEMU! Ana Bekuta PRVI PUT nakon MRKINE SMRTI donela odluku koja je iznenadila njene prijatelje! (FOTO)