Home Showbizz DROGIRAM SE, NARKOMANKA SAM! Tara ŠOKIRALA izjavama uživo, pa onda priznala: Optužuju...

DROGIRAM SE, NARKOMANKA SAM! Tara ŠOKIRALA izjavama uživo, pa onda priznala: Optužuju me da sam imala S*KS sa dvojicom!

2825
0

DROGIRAM SE, NARKOMANKA SAM! Tara ŠOKIRALA izjavama uživo, pa onda priznala: Optužuju me da sam imala S*KS sa dvojicom!

Diskvalifikovana učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Tara Simov, već danima drži lajvove na svom Instagram profilu. U prvom, ona se pojavila sa dvojicom drugova za ko koje je Ša tvrdio u rijalitiju “Zadruga”, da je bila intimna.

– Ša me je optužio da sam sa njima dvojicom imala s**s – rekla je Tara u lajvu, na šta su se oni nadovezali.

– Dođi brate da ti nešto objasnimo – rekli su oni.

Takođe Tara je tada izjavila kako je naduvana.

U drugom svom lajvu, Tara je dobila pitanja vezana za drogu, za koju su je optuživali da konzumira.

– Drogiram se. Narkomanka sam – rekla je kratko Tara, a onda progovorila o svom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, pa otkrila da ju je jedna osoba u “Zadruzi” razočarala.

– Dejana volim najviše na celom svetu i drago mi je da kapira mnoge stvari i da je pametnica, da ne mogu da mu vrte mozak kao meni. Drago mi je da se slažu, Aleksandra je dobra prema njemu, zato je podržavam. Hvala bogu da je dobro, s obzirom na to šta mu se izdešavalo – rekla je, pa dodala:

– Razočarala sam se u jednu osobu. Ta osoba mi je bila najvažnija i to boli

Tara je takođe rekla kako se čula sa Milanom Jankovićem Čorbom, koji je prethodno izjavio da je bio intiman sa njom, dok je bila u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša. Kurir.rs/I.B.

Previous articleDALILA, GDE SU TI SUZE? Pojavio se Dragojevićkin stari klip, kažu da TAKTIKU za rijaliti nije promenila! SVE JE ISTO KAO SAD
Next articleDalila, volim te! Dejan pisao tajne poruke Dragojevićki: Šok preokret, zadrugari pronašli sve: Praviće oni ogradu u Šepku!