Đoković i Milica Pavlović uhvaćeni zajedno: Otkriveni detalji susreta pjevačice i najboljeg tenisera!

Pjevačica Milica Pavlović svojevremeno je pričala kako je sanjala svjetskog šampiona tenisa, Novaka Đokovića, a sada je navodno i ostvarila svoje snove.

Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu Pavlović. Đoković se zainteresovao za “se.si sinjoritu” pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

– Ljudi, da li vjerujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovjek nije htio da mi da autogram, pobjegao je od mene! Što li sam to sanjala?! – ispričala je nedavno pjevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! – pričala je ona.

Kako se saznaje, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku!

– Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pjevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku – priča izvor i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

– Ona oduvijek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je vidjela da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! – navodi izvor.

Pored Milice, Đoković je počeo da prati i hrvatsku pop zvijezdu Severinu Vučković, koja je javno priznala da ga obožava. “Čestitam na svim pobjedama. Ne samo sportskim, nego i životnim. Čast je živjeti u vrijeme Novaka Đokovića”, napisala je nedavno Seve teniseru ispod jedne fotografije, poslije čega ju je on zapratio na Instagramu.

Kako saznaje Informer, postoji mogućnost da i Severina postane Noletova komšinica! Ona je nedavno viđena kako razgleda stanove upravo u Vestu 65, gdje Đoković živi. informer.rs