DEJAN DRAGOJEVIĆ PRELOMIO: ŽENI SE ALEKSANDROM! Rijaliti učesnik posle razvoda od Dalile, spreman za još jedan BRAK U RIJALITIJU

Aleksandra Nikolić spremila je večeru za Dejana Dragojevića i nju, a onda je želela da čuje kakvi su njegovi utisci.

– Reci kakva sam devojka… Je l’ sam domaćica? – pitala je ona.

– Jesi, ženim te – rekao je Dejan.

Iako je trebalo da spava u izolaciji sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, Dejan je sa novom devojkom, koju planira da ženi, završio u vreloj akciji.

Naime, njegova lepša polovina, Aleksandra Nikolić uselila se sa njim u izolaciju, a po svemu duseći jedva su dočekali da budu sami i udaljeni od zadrugara. Njih dvoje su se spremili za spavanje i odmah počeli da razmenjuju nežnost i po svemu sudeći, iako su se bunili tokom emisije, izgleda da im ovo jako prija.

Podsetimo, Dejan Dragojević upoznao je prvu suprugu Dalilu Dragojević u rijalitiju “Parovi” pre 5 godina. Njih dvoje su se po izlasku iz rijalitija venčali, kada je on odlučio da se odrekne porodice i sa Dalilom pobegne u Bosnu i Hercegovinu. Iz rijalitija “Zadruga 3” pobegli su zajedno nakon nekoliko meseci učešća, a pred kamerama rijalitja “Zadruga 5” njihov brak je okončan. Nekoliko nedelja nakon razvoda od Dalile, Dejan je ušao u vezu sa Nikolićevom, pa njegovi planovi o svadbi uopšte ne iznenađuju. Kurir.rs/S.M.