Dara Bubamara na izgled potrošila 45.000 eura: Pjevačica promijenila lični opis, evo koje je sve estetske zahvate uradila!

Novi izgled pjevačice Dare Bubamare ne prestaje da intrigira javnost, a mnogi se pitaju koliko je folkerka novca dala na sve estetske zahvate da bi ovako izgledala.

Kada se početkom devedestih pojavila na sceni Dara Bubamara bila je djevojčurak plave kose koji je plijenio harizmom. Tada je bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica “sedmica”, a učestale intervencije na grudima folkerku su koštale oko 15.000 eura!

– Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala – govorila je Dara za domaće medije.

Pjevačica je prije 4 godine šokirala javnost kada je do medija stigla informacija da je za nov osmijeh iskeširala 18.000 eura. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a posljednja korekcija na usnama, prema pisanju medija bila je prije nekoliko meseci, dok se zabavljala sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura.

Najnovije fotografije ove folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove “sitne” kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na 6 mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi, promijenila je lični opis pjevačice, kažu komentari sa društvenih mreža. Tik prije nego što će još jednom predstaviti svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika “otišla pod nož” i smanjila nos. Ovaj zahvat u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

Dara Bubamara poznata je po tome da često mijenja frizuru. Jedna je od prvih pjevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja.

U posljednje vrijeme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 eura po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 eura! kurir.rs