“Otišle smo do Goranove kuće sve TRI”: Branka otkrila prljavu TAJNU, pa se osvetila na ŠOKANTAN način

Iako se ponekada čini da je sve idealno, život nas često ubedi u suprotno. Činjenica je da nas mogu izneveriti i izdati čak i najbliži ljudi.

Takvo iskustvo doživela je i žena po imenu Branka, čija ispovest godinama kruži društvenim mrežama, verovatno zbog načina na koji je reagovala.

– Kad sam saznala da me Goran vara s dve devojke istovremeno, nazvala sam ih obe i objasnila celu situaciju. Devojke su, naravno, poludele kao i ja kada sam tek saznala. Odlučile smo da mu se osvetimo i dogovorile se da se nađemo u jednoj fotokopirnici. Tu smo napravile postere sa njegovom fotografijom i ceo dan smo provele u druženju i dogovaranju da li da ih lepimo ili ne – ispričala je ona i potom dodala šta su odlučile:

– Nakon toga smo otišle zajedno do Goranove kuće i pozvonile na vrata. Neponovljivo! Izraz njegovog lica nakon što nas je vidio sve tri zajedno je osveta kakvu samo možete poželeti. Ta zajednička poseta je bila savršena osveta. Ne treba da spominjem ni to da nijedna od nas nema više ništa sa njim, a svi koje znamo su upoznati sa situacijom i ne gledaju na njegovo ponašanje blagonaklono – ispričala je Branka. (objektiv.rs)