VIKI MILJKOVIĆ ZARADILA 3.000.000 €, A ZA STANOVE U BEOGRADU NA VODI PUKLA 1.500.000 €: Đakuzi su unosili dizalicom, SUVI LUKSUZ!

Viki Miljković je pre par godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

U specijalnom izdanju emisije “Paparaco Lov”, gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih iskeširala pozamašnu sumu novca.

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu.

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom.

Inače, za Violetu Viki Miljković nema krize! Dok njene kolege pokušavaju da se oporave od manjka posla i finansijskih gubitaka zbog korone, članica žirija u takmičenju “Zvezde Granda” svoj biznis s nekretninama proširila je i na svetsko tržište.

Kako tvrde izvori, mnogi bogataši su angažovali njenu firmu, pa pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške zadovoljno trljaju ruke. Oni koji su upućeni u poslovanje ovog estradnog para kažu da se procenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra.

Viki, osim što prodaje stanove na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko meseci posluje i na tlu Amerike, na Karibima i u Dubaiju. Ali Miljkovićeva ne prodaje samo luksuzne stanove, već i vile, stoji na sajtu njene kompanije. Kurir.rs/Paparaco Lov/M.M.