(VIDEO) DEJAN DRAGOJEVIĆ POBEGAO IZ BELE KUĆE: Rijaliti učesnik napustio emisiju, cimeri u ŠOKU, a razlog je BIZARAN!

Dejan Dragojević napustio je emisiju “Pitanja novianara” kako bi otišao do ekomonskog dvorišta i pokušao da nađe jaja i poveća svoje zalihe hrane.

Iako su ga zadrugari, ali i gledaoci više puta osudili zbog alavosti, to očigledno ne otiče na Dragojevića i nema nameru da prestane da radi stvari, za koje stalno dobija kritike, Da li će mu cimeri iz Bele kuće ovo ponovo zameriti, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Dejan je tokom prethodne noći bio u žestokom klinču sa Mensurom Ajdarpašićem:

– Ja sam samo komentarisao ono što mislim za njegove odnose u kući. Više puta je pokušao da me uvredi. On sve pokušava da uradi perfidno. Nikada me ne demantujem, već navodi situacije u koje sam se ja našao i tako misili da će da se revanšira. ja njega niakda nisam uvredio, samo sam izneo mišljenje koje ja ne bih postupao kao on – rekao je Mensur.

– Nazvao si ga pašom – dodaje Aleks.

– Mensur je aludirao još na početku rekao da sam promenio ime. On želi da predstavi da je bio dobar i da me je branio i da je pustio čeličnu suzu koja je razbila pločicu. Ne možeš ti od mene tražiti ono što bi ti želeo. Stavr je u tome, ono što njemu ne prija. Ono što on radi, meni nije normalno – dodaje Dejan. Kurir.rs/S.M.