SVI DETALJI TAJNOG SUSRETA TANJE I STANIVUKOVIĆA: Evo kako su POLITIČAR I PEVAČICA uspeli da se sakriju od svih

Političar Draško Stanivuković pojavio se na Kopaoniku i održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u jednom hotelu, a onda je na mesto navodnog susreta, došla i pevačica Tanja Savić, koju mediji povezuju sa političarem, već mesecima unazad.

Tanja je odsela u jednom popularnom hotelu na planini, gde je prvo svratila na ručak i vidno raspoložena, ćaskala sa osobljem. A izvor je za medije, progovorio je o njihovom navodnom tajnom susretu.

– Tanja i Draško su znali da su mediji tu, pa su bili dodatno oprezni. Zato su do tančina isplanirali susret, tako da ih niko ne uhvati. Zakazali su sastanak u periodu između njenog nastupa i njegovog predavanja u manje poznatom kafiću na vrhu planine. Svi znaju koliko Tanjina sestra voli Stanivukovića, pa se Tanja samo njoj i svom vozaču u kog ima poverenja, poverila o viđanju, ali je ona baš tajnstvena, kada je Draško u pitanju. Niko još uvek ne zna da li su se oni pomirili ili su sad samo prijatelji – rekao je izvor za “Blic”.

Da podsetimo, Draško i Tanja, prema pisanju domaćih medija, imaju praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

Tako je Tanja, sinoć sasvim slučajno pevala u jednom lokalu na Kopaoniku, a on držao predavanje. Kurir.rs/S.M./Blic