MALOLETNICA KRVNIČKI GREBALA MENSURA PO LICU! Veselinovićeva izgorela od besa i suza: Ti si grozan čovek, d*pe bi dao za RIJALITI

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović jedno drugom su uputili niz uvreda koje su šokirale sve za crnim stolom. Naime, Milica je htela da ostavi Mensura dok se on protivio bilo kakvom raskidu.

– Ništa nisi bolji od svih ovih ljudi koje ponižavaš. Je*em ti sve u pi*ku što imaš. Nagledala sam se ja takvih kao što si ti! Dva meseca si se razvlačio sa njom a ja ništa nisam rekla! Ti si grozan i odvratan čovek! Ti si previše loš čovek. Smradu jedan, nečoveku jedan. Smeješ se na silu Mensure. Možda ovi poveruju da nam je sve cvetno ali ne, nije. Ti bi d*pe dao za rijaliti. Ponoviću i tvoje i moje reči – ističe Milica.

– Je l’ sam ti ja nešto ružno rekao? Sve je okej, ja ti ništa ne zameram – upitao je Mensur.

– Sada ću tek reći šta si pričao! Idi kod Mine Vrbaški koja ti je rekla sve te teorije zavere da su svi protiv tebe – rekla je Milica.

– Ti i ja smo sada završili i nećemo nikada završiti. Ja se sa njima svađam zbog tebe, debilu jedna malu debilni. Ko su oni da se ja raspravljam sa tobom, ko?! Ne mogu da verujem da si tako loš čovek, ne mogu da verujem. Hvala ti Milice, hvala ti – rekao je Mensur. Kurir.rs/K.Đ.