UPALILA JE SVEĆU I ZASPALA, A ONDA ZAMALO UMRLA! Iz nosa joj je krenula CRNA SLUZ, a ono što su joj lekari rekli će vas SABLAZNITI

Zapalila sam sveću da se opustim pre noćne smene, a onda sam otišla na posao i počela je agonija, a ja nisam bila ni svesna da mi život visi o koncu.

“Sinoć sam upalila sveću i otišla u kadu na oko sat vremena. Nakon toga, upaljenu sveću sam odložila na noćni sto i dremnula kratko pre nego što sam krenula na posao u noćnu smenu (da, znam, glup potez)”, počinje svoje upozorenje na Fejsbuku Fara Lorel Frejzer, mlada Amerikanka koja je pukom srećom preživela ovu naizgled običnu noć.

“U suštini, probudilo me je grebanje i kukanje mog psa. Probudila sam se i izgledala kao iz horor filma. Nešto crno mi je curilo iz nosa i iskašljavala sam crnu sluz. Nisam se posebno zabrinula ali sam ipak kontaktirala lekare kada sam stigla na posao. Nakon pregleda, rečeno mi je da moram na terapiju kiseonikom, tako su mi dali 10 litara kiseonika i trajalo je pola sata.

Rekli su mi i da, da se nisam pojavila na poslu, završila bih u bolnici zbog trovanja ugljen monoksidom. Uskoro su se pojavili i iz Hitne pomoći i nakon pregleda mi rekli da, da se nisam probudila ranije (planirala sam da ustanem u 9 ali me je probudio pas oko pola osam), verovatno ne bih bila živa.

Dakle, moja poruka je da budete izuzetno oprezni sada kada idu hladni meseci a mnogi od nas vole da upale sveće i sede u toploj sobi. Budite posebno oprezni ako imate decu, ja sam zahvalna što mi se to nije dogodilo”, poručila je Fara. (kurir.rs)