TANJA SAVIĆ PONOVO NAPRAVILA SKANDAL USRED EMISIJE: Pevačica napustila studio, voditelj izbezumljen: S neba pa u rebra! ŠOK

Pevačica Tanja Savić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem. Naime, nedavno je napustila emisiju “Amidži šou” iznenada dok je bila gost u studiju sa Jovanom Jeremić, a sada je ponovila isto to u emisiji “Maksimalno opušteno” i voditelja ostavila bez teksta.

Na Tviteru je osvanuo snimak najave emisije, u kojoj će, očigledno pevačica Tanja Savić odlučiti da u jednom momentu samo ustane i napusti studio.

– Iz neba, pa u rebra, tako da Stevice “Good bye” – govori Tanja dok se sprema da napusti emisiju.

Voditelj je u tom momentu vidno izbezumljen kada je video da se situacija otela kontroli, te joj govori:

– Tanja, ma šalio sam se – dok je ona odmahivala rukom kao da je ne zanima to što joj on govori.

Podsetimo, sličnu situaciju pevačica je nedavno imala kada je voditelj Ognjen Amidžić snimao prazničnu emisiju “Amidži šou” u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, a nakon pola sata usledila je neprijatna situacija.

Name, pevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči. Na Tviteru je osvanuo snimak najave emisije, u kojoj će, očigledno pevačica Tanja Savić odlučiti da u jednom momentu samo ustane i napusti studio.

Tanja je napustila studio zbog Jovane Jeremić, jer njihova netrpeljivost traje od onoga dana kada je Jovana u jutarnjem programu obelodanila da je pevačica u vezi sa Draškom Stanivukovićem. Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi. Kurir.rs/S.M.