Home Magazin Zanimljivosti MOJ MUŽ ME VIŠE NI NE POLJUBI! Uznemirena žena se u OČAJU...

MOJ MUŽ ME VIŠE NI NE POLJUBI! Uznemirena žena se u OČAJU javila za pomoć jer 4 godine nije imala ODNOSE!

977
0

MOJ MUŽ ME VIŠE NI NE POLJUBI! Uznemirena žena se u OČAJU javila za pomoć jer 4 godine nije imala ODNOSE!

Se*s s mojim suprugom nekada je bio fantastičan, ali nismo vodili ljubav četiri godine. Neće me ni poljubiti ili maziti – započela je 35-godišnja žena svoju priču i rekla kako su već deset godina u braku. Nije sigurna kako da reši svoj problem, a za pomoć se obratila Deidre, savetnici portala The Sun.

“Bili smo tako srećni, a onda je odjednom prestao da želi se*s. Nadala sam se da je to privremeno i da ćemo biti u redu”, nastavila je i dodala kako je uvek brižan i ljubazan, ali kad je u pitanju se*s, on samo odlazi.

Ona je sada povređena i uzrujana, a tvrdi i kako je pokušala da razgovara sa njim, ali on ne želi da joj se poveri i govori kako dobija medicinsku pomoć, ali ona ne vidi napredak.

Deidre ju je odmah savetovala da se o se*su mora ozbiljno porazgovarati.

“Zvuči kao da pati od problema s erekcijom ili gubitka se*sualnog nagona. Oboje može biti simptom medicinskog problema kojem je potrebno rešenje. Recite mu da ga volite i da mora da poseti svog lekara”, jednostavno je rekla Deidre. (kurir.rs)

Previous article(VIDEO) DALILA HOĆE DA BUDE KAO DEJANOVA DEVOJKA! Ovo su svi stajlinzi koje je Dragojevićka iskopirala od Aleksandre, pljušte UVREDE…
Next articleKUM IZBAČEN SA VENČANJA ZBOG NESLANE ŠALE: Ovako se obratio deverušama i mlada odmah dala znak da ga OTERAJU! Reagovala i BAKA!