Home Showbizz KEBA PUKAO, MIZERNO ZARAĐUJE! Pevač od pregleda na Jutjubu jedva skrpi 1.000...

KEBA PUKAO, MIZERNO ZARAĐUJE! Pevač od pregleda na Jutjubu jedva skrpi 1.000 evra, a evo koje njegove kolege uzmu 100.000

1898
0

KEBA PUKAO, MIZERNO ZARAĐUJE! Pevač od pregleda na Jutjubu jedva skrpi 1.000 evra, a evo koje njegove kolege uzmu 100.000

Pevač Dragan Kojić Keba najmanje novca zarađuje na domaćoj estradi kada su pregledi na Jutjubu u pitanju, pa mu je za prethodnu godinu isplaćeno oko 1.000 evra!

Kako pišu domaći mediji, za razliku od većine pevačevih kolega s estrade koja na godišnjem nivou uzme novac dovoljan da kupi stan srednje kvadrature u prestonici, Kojićeve se pesme ne slušaju toliko uprkos tome što je profil dugo reklamirao preko društvenih mreža.

– Keba samo na nekoliko klipova na svom profilu ima milionske preglede, dok na većini pesama ima po nekoliko desetina hiljada pregleda. Da bi se na Jutjubu dobro zaradilo, potrebno je da pesme imaju milione pregleda, zbog čega on malo zarađuje na godišnjem nivou. Prošle godine mu je isplaćeno jedva 1.000 evra iako se nadao da na ovaj način može da uzme mnogo više. Keba je reklamirao svoj kanal najviše na Instagramu, ali, uprkos tome, pesme nisu toliko slušane – priča izvor i nastavlja:

– Dragan ima milionske preglede na pesmama “Ne mogu ti ja pomoći”, “Ona to zna” i na pesmi “Kukavica”, ali ona nije na njegovom profilu, pa od toga nema autorska prava. Za razliku od njega, kolege Tanja Savić, Darko Lazić, Đani, Maja Berović, Ceca Ražnatović i Aca Lukas zarađuju godišnje preko 100.000 evra, a pošto imaju na stotine hiljada sabskrajbera na profilima, dobijaju dodatni novac od autorskih prava.

Keba je u jeku epidemije koronavirusa snimao svoju emisiju “Herbarijum” na Jutjub kanalu, ali ni ona nije dobro prošla, pa su pregledi izostali.

– Keba je emisiju zamislio tako što je zvao kolege pevače da pevaju s njim različite kavere i da sve dele na društvenim mrežama, ali to nije zaživelo. Pregleda ima malo, a posle nekoliko emisija prestao je sa snimanjem, pa u intervjuima nije pominjao ovaj projekat. Nedavno je promovisao novu duetsku pesmu s koleginicom Marinom Čokan “Evo ti srce na dar”, ali se, uprkos pompeznoj najavi, nije zavrtela i postala hit. Možda je vreme da se Keba penzioniše ili da otvori salon lepote – priča sagovornik za Republiku.rs/Srpski telegraf. Kurir.rs/S.M./Republika.rs/Srpski telegraf

Previous article(VIDEO) DALILA I CAR U KLINČU! Nije joj dao da progovori o njihovoj vezi: Nastao OPŠTI HAOS, orila se BELA KUĆA: Pokazaću ko si ti!
Next articleTANJA SAVIĆ PONOVO NAPRAVILA SKANDAL USRED EMISIJE: Pevačica napustila studio, voditelj izbezumljen: S neba pa u rebra! ŠOK