ISPLIVALA ŠOKANTNA TAJNA! Seka Aleksić ZAINTRIGIRALA priznanjem: BRENIN SIN mi je slao LJUBAVNA PISMA!

Pevačica Seka Aleksić svojevremeno se hvalila da je najmlađi naslednik koleginice Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, bacio oko na nju.

Naime, na Jutjubu se pojavila emisija “Sav taj Pink” iz 2005. gde je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za “Grand” i bila pevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Brena bila idol i da je obožava, a zatim je otkrila i da je njen sin Viktor zaljubljen u nju.

– Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti – poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

U međuvremenu, Seka se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s devojkom Sandrom Miljaković. S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka. Kurir.rs/S.M.