Home Region U Zagrebu od strujnog udara poginula dva studenta

U Zagrebu od strujnog udara poginula dva studenta

538
0

U Zagrebu od strujnog udara poginula dva studenta

Hrvatskih studija pronađena su mrtva u Zagrebu. Obojica su poginula od strujnog udara, ali s danom razlike. Jedan mladić nestao je u srijedu, a njegovo tijelo pronađeno je u četvrtak ujutro. Drugi ga je, vjerojatno ne znajući da je tijelo pronađeno, išao tražiti te je poginuo, također od udara struje na vagonu.

Tijelo Nikole Michaela Sušeca pronađeno je jučer ujutro, nakon potrage. Policija je objavila da je poginuo od strujnog udara.

“Jučer, 17. ožujka u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno je tijelo za sada nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Po obavljenom očevidu tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta”, objavila je policija ujutro.

Onda su, tijekom jutra, tu informaciju nadopunili. “Nedvojbeno je utvrđen identitet, radi se o muškoj osobi, hrvatskom državljaninu starosti 21 godinu. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona kojim je opskrbljen kolosijek putem kontaktne mreže”, objavila je policija.

No jutros je nađeno i tijelo drugog mladića, Jerka Kučića. On je, kako su kazali iz policije, s prijateljima išao tražiti nestalog kolegu, popeo se na vagon i poginuo.

“Danas, 18. ožujka iza 8 sati ujutro, zaprimljena je dojava da je na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj pronađeno tijelo 22-godišnjaka. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, potvrđeni su navodi iz dojave te su Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke obavili očevid.

Prema do sada prikupljenim informacijama, utvrđeno je kako je u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije. Prilikom navedenog, dolaskom do mjesta događaja, 22-godišnjak se popeo na vagon i smrtno stradao.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, objavila je policija. (Index.hr)

Previous articleRAZVELA SE KRSTINJA TODOROVIĆ! Smršala 90 kg i posle 4 godine stavila tačku na BRAK! Evo šta je RAZLOG
Next articleUČESTALO MOKRENJE, BOL I PECKANJE TAMO DOLE? Treba vam samo jedna namirnica da izliječite URINARNE INFEKCIJE, OVO ĆE VAS SPASITI!