PERVERZNI DRAGOJEVIĆI! Dalila i Dejan su SVINGERI, zna cela BOSNA menjaju partnere tokom s*ksa a kakav PAKLENI plan su smislili

Dalila i Dejan Dragojević su svingeri! Dogovorili su se da i u „Zadruzi” imaju s*ks sa drugim partnerima, a da glume povređene supružnike kako bi na kraju rijalitija neko od njih dvoje pobedio i osvojio 50.000 evra! Ovo tvrde njihovi bivši cimeri iz rijalitija Zorica Marković, Ermina Pašović, Zoki Šumadinac i Iva Grgurić!

Svi oni kažu da su Dragojevići i pre rijalitija imali seks sa drugim parovima.

– Dalila i Dejan su svingeri! To sam čula iz pouzdanih izvora. Verujem da je istina, jer su pokazali da nemaju nikakva moralna načela – priča Zorica Marković i doda je da su oni spremni na sve zarad slave i novca.

– Pre “Zadruge“ su se dogovorili da se rastanu pred kamerama kako bi napravili šou-program i imali glavnu priču. Sve je ovo njihov scenario samo da bi se dokopali glavne nagrade od 50.000 evra. Da bračni par voli da menja partnere u seksu potvrđuje i Ermina Pašović.

– Dalilin bivši dečko MC Dado ispričao mi je da su ona i Dejan svingeri! Ma, za to zna cela Bosna! Ne bi me čudilo da na kraju “Zadruge” u krevetu završe zajedno Dalila, Dejan, Aleks i Car – priča Pašovićeva i dodaje da su Dragojevići lagali da su imali savršen brak.

– Kako mogu da imaju savršen brak a svingeri su! Čim imaju potrebu da menjaju partnere u seksu, znači da im u krevetu nešto fali. Kad kažem ljudima da u “Zadruzi” glume, mnogi se šokiraju i pitaju me: “Pa zar bi se tako igrali s brakom?” Sve bi uradili samo da zarade koji dinar više, jer nemaju leba da jedu, žive od reklama na Instagramu. Ma, videćete da će na kraju da se pomire – rekla je Pašićeva!

I Zoki Šumadinac, koji je sa Dragojevićima bio u “Zadruzi”, ima saznanja da su oni egzibicionisti u seksu.

– Ljudi iz Bosne javili su mi da su Dragojevići svingeri. Dejan ne može da zadovolji Dalilu, pa joj je potreban dodatan partner. Ma, neka ih, nema tu ništa loše.

Međutim, Dalila se toliko zalepila za Cara jer joj s dopao seks sa njim. Ona voli muškarce koji su grubi u krevetu.

Ni pobednicu „Zadruge 3“ Ivu Grgurić ne iznenađuje informacija da su Dalila i Dejan menjali partnere tokom seksa.

– Ako su stvarno svingeri, onda mi je njihovo ponašanje u rijalitiju razumljivo. Dejanu je očigledno normalno da gleda svoju ženu kako spava sa drugim muškarcem, a njoj da gleda muža s drugom ženom – rekla je Iva. kurir.rs/informer