DEJAN NAZVAO DALILU K*RVOM PRED SVIMA! Bukti rat bivših supružnika, Dragojevićka odbrusila: Nemoj da ti k*rvetina ZAČEPI USTA!

U toku emisije “Gledanje snimaka”, a voditeljka je najavila zadrugarima naredni video klip u kom su imali priliku da vide kako Nikola Grujić Gruja prati svaki korak Milane Šarac Mime u toku žurke.

Nikola Grujić Gruja je dobio reč.

– Svesni su da ih snima kamera. Ona je ili glupa ili se pravi glupa. Druženje okej, ali ona nije ništa više htela sa njim, ali sa nekim drugim ne znam. Verujem ja da se njoj družilo sa nekim ko je intresantan. Nikad srećnija sam mislio na onome da je videla da je celu noć u kadru – rekao je Gruja.

– Da li ti pada na pamet da je šla u vezu sa tobom zbog kadra – pitala je Ivana.

– Posle svega što sam video, koliko uživa da bude u fokusu, prođe ti tako kroz glavu. Postoji velika verovatnoća, pogotovo što se ona ne izjašnjava o svojim emocijama – rekao je Gruja.

– Meni je Mima sinoć u pušionici rekla da je to radila zato što želi da se skloni od Gruje. To se nikada ne može iskoreniti. Ako ti istu noćkad je tvoj momak napustio, ti se zatvoriš u garderober i čitaš pesme, pa jednu staviš u gaće, drugu vratiš. Obučeš se, pa se uskladiš sa cipelama sa Sandijem – rekla je Dalila.

– Ona je prošli put rekla da je ono sa Dinom radila da je sve to radila da bi mi se zgadila, pa se kajala, a ako to radi sada svesno, ona je bolesna – rekao je Gruja.

Milana Šarac Mima je dobila reč.

– Mene ovo ne zanima – rekla je Mima.

– Kakav je onda Car frajer – rekao je Gruja.

– Kažu da ku**a ostaje ku**a, a oni su najveći ku**ari ovde. Vi ste pravili priču pre par godina – skočio je Dejan.

– Slušaj me ti ološu jedan, ja sam tada bila u riajlitiju i trebala sam da mu dođem kao podrška u rijalitiju. Gledaj ti svoja posla, je l’ ti je jasno – drala se Dalila.

– Šta ti radiš ovde pet meseci bre? Praviš lažne frke, kad je lupila vratima, meni si namignuo – rekao je Dejan.

 

– Upoznala te u rijalitiju, ostavio si dvoje dece, videla da si tulav i glupav i sad ti očekuješ da ona tebi pokaže ljubav i u čudu si šta to tebi Mima radi – rekao je Car.

– Ti ćeš meni da sam ku**a, ološu. Ja ti ime ne izgovaram, ti ćeš meni ku**etinom. Nemoj da ti ova ku**etina začepi usta ovde – rekla je Dalila.

– Nemoj da kažem sa kim si se dopisivala i imala strah da uđeš – rekao je Dejan.

– Nemoj da mene komentarišeš, da je ne bih počela tebe – drala se Dalila.

– Ona posle videa gde su mi rekli da me žena čeka, ona nikada nije više htela da bude sa mnom – rekao je Gruja.

Aleks Nikolić je dobila reč.

– Meni je katastrofa ovo i presmešno mi je. Ne zna on gde bije, tako da mislim da treba da bude sa Sandijem. Sve je ispravnije od toga nego da bude sa oženjenim čovekom – rekla je Aleks.

– Tražiš bilo kakvu komunikaciju sa mnom, a naj**ao si ako ja progovorim – rekla je Dalila.

– Tvoja usta kad su se čula bila si u Tuzli i ispirala usta sa solju – rekao je Dejan.

– Ma*š u pi**u materinu. Ova ku**etina te naučila da živiš, ubacila te u sve medije. Zbog ove ku**etine ti živiš i postojiš. Kad budeš trošio svaki dinar, trošićeš novac od ove ku**etine – rekla je Dalila.

– Imaš ku**etinu u porodici – rekao je Dejan.

– Uhvati se za svoju majku. Da se nisam razvela, ne bi te bilo nigde. Ne zaboravi svoju bol koju si imao za ku**etinom. Sa mnom nemoj da si igraš i ja prema tebi nemam ništa. Štedim te od mnogih stvari – rekla je Dalila.

– Dva svetska ološa skaču devojci po grbači. Decu nemamo, a onaj odnos nema sličnosti Gruji i Mimi – rekao je Dejan. Kurir.rs/M.M.