SEKLI SU ME DA BIH MOGLA DA RODIM Lepa Lukić lečila se GODINU dana, htela inspektoru da rodi dete, a Srbija je plakala zbog ovog

Razgovarajući o sebi, svojoj karijeri dugoj skoro 60 godina, kraljica narodne muzike Lepa Lukić pomenula je neostvarenu želju da postane majka.

“S godinama sam žal što nisam majka prevazišla, ali to mi je jedina neostvarena životna želja. Baš zbog toga sam tokom karijere otpevala mnogo sentimentalnih pesama o deci, kojima sam pogađala ženska srca – rekla je Lepa, i prisetila se kroz šta je sve prošla u mladosti u želji i nadi da dobije potomstvo.

– Imala sam intervencije, ali ne zbog neke bolesti, ja sam od rođenja bila zdrava, već da bih rodila. Sekli su me da mi skinu izrasline na jajovodima. Nisam ja bila nerotkinja… Jednom sam ostala u drugom stanju, u ali sam bila jako mlada i zbog karijere nisam htela da rodim i da odmah imam decu. Otvarali su me zbog ispitivanja, da vide šta se tu dešava. Bila sam udata za inspektora s kojim sam htela da imam decu. Godinu dana sam se lečila da bih rodila, ali nije se dalo!

Lukićeva se prisetila i situacije kada se pred celokupnom srpskom javnošću osetila kao prava mama i priznaje da se u tu ulogu tada strasno uživela.

– U rijalitiju sam bila odlična i bila mi je velika čast da dobijem lutku i da izigravam majku. Toliko sam se uživela u tu ulogu, da sam lutku nazvala Milica po unuci mog brata. Imala sam čast da se bar na tri dana nazovem majkom. U „Velikom bratu“ mi je na neki način ispunjena ta želja. Narod je plakao zajedno sa mnom. Molila sam ih da mi poklone lutku. Oni su se malo nećkali, ali je lutka na kraju bila moja – ispričala je emotivna i setna Lepa u emisiji “Milizam”. kurir.rs/alo