LUNA MALOJ MIJI OBULA ŠTIKLICE: Izgleda kao princeza, a Đoganijeva otkrila da je REALNOST skroz DRUGAČIJA: Ista je Marko! (FOTO)

Bivša rijaliti pobednica, pevačica i sada blogerka Luna Đogani redovno sa pratiocima na društvenim mrežama deli detalje svog privatnog života.

Ona je sada svojoj mezimici kupila sandale sa štiklicom za devojčice, ali se izgleda to maloj Miji nije svidelo. Luna je objavila seriju fotografija ćerke u roze kompletu, a onda otkrila da nije sve sjajno kao što izgleda.

– Realnost je da joj se nisu svidele ni štiklice ni mašnice – napisala je Luna na fotografiji na kojoj je mala Mia u roze suknjici i sandalicama, sa trakicom od cvetića na glavi.

“Neću mamaaa! Mali Marko”, napisala je Luna i dodala da je njena naslednica ista tata.

Podsetimo, Lunina majka, Anabela izjavila je danas da je izgladila odnose sa zetom, Markom Miljkovićem.

“Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji. Ipak je ljubav pobedila, prema dvema osobama koje su nama bitne”, priznala je Anabela i dodala:

“Mia liči na tatu, ista je fizički on, a po karakteru mislim da je svoja, jako je harizmatična. Ima neku ludačku energiju. Sada je u periodu kada se svaki dan nešto novo desi.” Kurir.rs/K.Đ.