Home Region Dodirivala dečaka (13), pa NAMIGNULA u pravcu kamere: U toku je POTERA...

Dodirivala dečaka (13), pa NAMIGNULA u pravcu kamere: U toku je POTERA za ženom iz butika

1507
0

Dodirivala dečaka (13), pa NAMIGNULA u pravcu kamere: U toku je POTERA za ženom iz butika

Britanska policija je objavila snimak mlade žene koja je prijavljena da zbog se*sualnog napada 13-godišnjeg dečaka u jednom butiku, prenosi Metro. Posebno je čudno što je pre odlaska mahnula i namignula u pravcu sigurnosne kamere.

Osumnjičena, starosti između 20 i 30 godina, optužena je da je neprimereno dodirivala dečaka u prodavnici “Prajmark” u Sautemptonu. Tokom incidenta nosila je crvene mrežaste hulahopke, prugasti top i sivu periku, a iz radnje je izašla noseći torbu sa nazivom butika.

– Želeli bismo da razgovaramo sa ovom ženom u vezi sa istrage o prijavi se*sualnog napada na 13-godišnjeg dečaka u Sautemptonu. Dobili smo dojavu da je oko 13.45 u Prajmarku žena se*sualno napala dečaka preko odeće i namignula mu pre nego što je otišla – saopštila je policija, koja je objavila fotografiju u nadi da će osumnjičenu neko prepoznati.

U nastavku saopštenja se mole svi koji su u to vreme bili u radnji da se prisete da li se neko sumnjivo ponašao. (objektiv.rs)

Previous articleKRČENJE STOMAKA MOŽE BITI OPASNO! Evo odakle dolaze TI ZVUKOVI
Next article(VIDEO) DALILA ŠOKIRANA ANOM I CAREM U KREVETU! Napravila detaljnu analizu: Ovde je bilo nešto, imali su S*KS! OČI JOJ PUNE SUZA